Welkom bij Hester Viveen Coaching op maat

Wellicht ken je mij al binnen mijn diëtistenpraktijk, Hester Viveen Voeding op Maat, die ik sinds 2000 heb in gezondheidcentra in Woerden en Mijdrecht.

In mijn werk als diëtist richt ik mij uiteraard op voeding in relatie tot gezondheid en ziekte. In de loop der jaren ben ik in mijn begeleiding  steeds meer verder gaan kijken dan alleen voeding. Voeding zie ik als onderdeel van een leefstijl, waarbij ook onderdelen als ontspanning, beweging, rust, geluk en slapen van invloed zijn op het eetgedrag.

Cliënten motiveren en vooral vanuit hun eigen kracht en doelen aan de slag laten gaan, kreeg steeds meer mijn interesse.

Toen  in 2017 de opleiding tot Leefstijlcoach bij de Academie voor Leefstijlcoaches  en Gezondheid (AVLEG) in mijn vizier kwam, wist ik al snel dat dit de opleiding was, waar ik naar op zoek was.  Binnen deze opleiding zijn 3 hoofdtakken: Bewegen – Coachen – Voeding. Gezien mijn achtergrond is het logisch dat vooral het coach- en beweegdeel mij veel nieuwe inzichten hebben opgeleverd.

De opleiding heeft mij niet alleen het post-HBO-diploma van leefstijlcoach opgeleverd, om mijn 2e bedrijfstak, Hester Viveen Coaching op Maat, op te kunnen starten, maar heeft mijzelf ook veel gebracht op het gebied van rust vinden in de drukte

Naast deze opleiding heb ik ook aanvullende workshops gevolgd bij Visiom ,waar ik mij binnenkort als leefstijlcoach zal aansluiten.

Als leefstijlcoach heb ik een coachende rol en vooral het niet-adviseren moeten leren.

Heb je je interesse in mijn brede en  frisse aanpak als leefstijlcoach? Lees dan verder bij individuele begeleiding of het CooL-programma als Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI).

Informatie

Aangesloten bij/lid van:

AGB-code

  • AGB-code leefstijlcoach: 90106764

KvK

  • kvk: 30173128

 Licenties

  • CooL-licentie

 

Contactformulier

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt mij dagelijks bereiken op telefoonnummer 06 23 84 69 14
Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om de telefoon direct te beantwoorden, dan kunt u de voicemail inspreken en bel ik u zo spoedig mogelijk terug, uiterlijk de volgende werkdag. Ook kunt u een mail sturen naar info@hesterviveen.nl of mij per Whatsapp bereiken.

Telefoonnummer

06 23 84 69 14

Email adres

info@hesterviveen.nl

Postadres

Iepenhof 1J, 3442 GZ Woerden