Individuele leefstijlcoaching 

Naast het CooL-programma,  dat in mijn praktijk wordt aangeboden als Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) waarin gedurende 2 jaar zowel individuele coachingsgesprekken als groepsbijeenkomsten zitten, kun je er ook voor kiezen om een individueel bgegeleidingstraject in te gaan dat op maat kan worden samengesteld.

Werkwijze

Klikgesprek

We starten met een kort kennismakingsgesprek, dit kan telefonisch of in de praktijk. Daarin bespreken we waar je naar op zoek bent en wat je van een leefstijlcoach verwacht. Samen kijken we of ik de leefstijlcoach ben, die je daarbij kan begeleiden en zal ik mijn werkwijze toelichten. Als er een klik is, en je besluit om met mij aan de slag te gaan, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek bespreken we onderwerpen als eet-, beweegpatroon,

leefgewoontes en op welke punten je graag verandering wilt bereiken. Gespreksonderwerpen als slapen /ontspanning/roken en alcohol passeren ook de revue.

Daarna stellen we je doelen samen.  Dit wordt vertaald naar een plan van aanpak, met tussendoelen en een einddoel. Het intakegesprek duurt ongeveer een uur. Na dit gesprek kun je gelijk met een actieplan aan de slag.

De gesprekken vinden in standaard plaats in de praktijk, maar ook andere mogelijkheden zijn bespreekbaar, zoals tijdens een lekkere wandeling.

Vervolgafspraken

Tijdens de vervolggesprekken, bespreken we  de successen en kijken we naar volgende doelen. Iedere keer maak je weer een  plan van aanpak, helder uitgewerkt, waar je weer mee vooruit kunt. Alles op maat en stappen door jezelf bepaald en beoordeeld op haalbaarheid, passend in jouw leven.

Kosten

De kosten voor individuele begeleiding bedragen:

  • Intake (60-75 min) 95 euro
  • Vervolggesprek (50-60 min) 80 euro

Alle  genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

De kosten worden per gesprek in rekening gebracht, waarvan de betaling niet via de zorgverzekering gaat. Je kunt altijd bij je zorgverzekeraar informeren of er mogelijkheden zijn voor individuele coaching vanuit een aanvullende verzekering.

 

Ook al lijkt het een kwestie van doen, je hoeft het niet alleen te doen