Voor verwijzers

 

 

 

Je patiënten zijn binnen mijn praktijk van harte welkom. Als specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid help ik hen graag op een persoonlijke en praktische manier bij al hun voedingsvragen.

 

Motivatie bij de patiënt is een belangrijke voorwaarde om te komen tot gedragsverandering. In mijn gespreksvoering werk ik met Motivational Interviewing.

 

Patiënten kunnen bij mij terecht zonder verwijzing via de direct toegankelijkheid (mits de zorgverzekering van de patiënt dit accepteert). Ik ben dan wel verplicht om een screening uit te voeren en mis daarbij de input van de behandelend arts. Een verwijzing stel ik daarom zeer op prijs. Indien de patiënt binnen 1 van de ketens van RegioZorg-NU valt, is een electronsiche verwijzing via VIP-live de juiste weg om te verwijzen.

 

In de  artsenwijzer diëtetiek  staan de juiste doorverwijsmomenten beschreven.

Als je een cliënt wilt aanmelden voor het CooL-programma als erkend programma voor Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI), dan is een schriftelijke verwijzing noodzakelijk. Hiervoor kun je ook de verwijsbrief gebruiken. Voor meer informatie: zie Hester Viveen Coaching op Maat.

 

 

 

Heeft u interesse in papieren verwijsbloks of visitekaartjes van de praktijk?
Indien u dit kenbaar maakt, zal ik deze bij je praktijk bezorgen.

Telefoon: 06 23 84 69 14
De praktijk is per mail te bereiken op info@hesterviveen.nl .

Indien een mail persoonsgegevens bevat, dan maakt de praktijk gebruik van het beveiligde mailprogramma Zivver, dat voldoet aan GDPR wetgeving of Zorgdomein.
Ook ben ik via Siilo, een beveiligde zorgverleners app, te bereiken