Welkom bij Hester Viveen Voeding op Maat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid help ik, Hester Viveen, je graag op een persoonlijke manier bij alle voedingsvragen.

Ik zie een gezonde voeding als een basis voor een gezond leven. Natuurlijk ben je afhankelijk van de gevoeligheid in de genen om een bepaalde ziekte te ontwikkelen. Een gezonde voeding kan er wel toe bijdragen dat een ziektebeeld niet of in mindere mate optreedt. Ik vind het altijd een mooie prestatie als veranderingen in de voeding leiden tot minder klachten of tot gebruik van minder medicijnen.

Hester Viveen Voeding op Maat is te vinden in het gezondheidscentrum Iepenhof  in Woerden.  Deze praktijk is ook voor mindervaliden goed bereikbaar zijn.
Indien je om gezondheidsredenen niet naar de praktijk kunt komen, is een huisbezoek (na verwijzing arts) ook mogelijk.

Ook een tocht van 1000 mijl, moet beginnen met een eerste stap
…………… (Lao-tse)

Contact

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je een afspraak maken? Ik ben dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06 23 84 69 14.
Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om de telefoon direct te beantwoorden, wil je dan de voicemail inspreken? Ik bel zo spoedig mogelijk terug, uiterlijk de volgende werkdag. Ook kun je een mail sturen naar info@hesterviveen.nl of mij per Whatsapp bereiken.

Telefoonnummer

06 23 84 69 14

Email adres

info@hesterviveen.nl

Postadres

Iepenhof 1J 3442 GZ Woerden

Omgangsregels

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Behandelovereenkomst

Kvk nummer: 30173128